Extra service

Heb je een vraag over de extra services die de Bibliotheek biedt? Vind hier je antwoord.


Algemeen

Welke extra services bieden wij?

De Bibliotheek biedt verschillende extra services aan zoals:

  • Boek aan Huis service: als iemand door omstandigheden niet naar de Bibliotheek kan komen, komt de Bibliotheek gewoon bij je thuis. 
  • Automatische incasso: als je automatische incasso inschakeld, kan je per jaar € 5,50 besparen op je abonnementkosten. Klik hier om automatische incasso in te schakelen.
  • Bibliotheekcadeaubon: geef de Bibliotheekcadeabon als cadeau! De cadeaubon is voor €35,50 te verkrijgen. Kom hem ophalen bij de balie in de Bibliotheek Barneveld.

Wat is het voordeel van automatische incasso?

Als je automatische incasso inschakelt, kan je per jaar € 5,50 besparen op je abonnementkosten. Klik hier om automatische incasso in te schakelen. 


Boek aan Huis service

Wat houdt de Boek aan Huis service in?

Voor mensen die niet naar de Bibliotheek kunnen komen, vanwege bijvoorbeeld ziekte, hoge leeftijd of handicap heeft de Bibliotheek een speciale service. De Boek aan Huis service is een dienst die de Bibliotheek speciaal aanbiedt.

Kan ik ook gebruik maken van de Boek aan Huis service?

Als je wilt weten of jij recht hebt op de Boek aan Huis service, kun je het beste het contactformulier invullen en laat de Bibliotheek jou zo snel mogelijk weten of je in aanspraak komt op de Boek aan Huis service.


Cadeau

Kan ik iemand een Bibliotheekcadeaubon geven?

Jazeker! Wat leuk dat je overweegt om iemand een Bibliotheekcadeaubon te geven. De cadeaubon is vanaf €35,50 te verkrijgen. De cadeaubon is te verkrijgen bij de balie in de Bibliotheek Barneveld. 

Hoe krijg ik een gratis BoekStartkoffertje?

Als je baby ongeveer 3 maanden oud is ontvang je een brief van de gemeente Baarneveld. Bij de Bibliotheek kun je met deze brief een BoekStartkoffertje met voorleestips en twee boekjes ophalen.