Boek aan Huis service

Wanneer je door ziekte, hoge leeftijd of handicap niet in de gelegenheid bent een bezoek te brengen aan de Bibliotheek, biedt de service Boek aan Huis uitkomst. Want als je niet naar ons kunt komen, komen wij gewoon bij je thuis! Op die manier blijft de Bibliotheek voor iedereen toegankelijk.

Gebruikmaken van deze service of ken je iemand waarvoor het ideaal is? Neem dan contact met ons op via (0342) 403 483 of mail naar: info@bibliotheekbarneveld.nl om een eerste afspraak te maken.

Boeken passend bij jouw interesse
Tijdens deze eerste afspraak brengt onze vrijwilliger jouw interesses in kaart. Op basis daarvan zoeken we in de Bibliotheek gericht naar boeken die jij heel graag leest.

Daarna maakt de vrijwilliger een vervolgafspraak met jou voor het bij jou thuis afleveren van de materialen. Wanneer de boeken thuis afgeleverd worden, laten we ook direct weten wanneer de boeken weer opgehaald worden. Uiteraard is onze vrijwilliger bij het ophalen ook benieuwd hoe je de boeken vond.

Zo maken wij het jou makkelijk om toch lekker te blijven lezen en kun je jouw leeservaringen delen als je de boeken uit hebt.

Voor de service Boek aan Huis sluit je een Standaard abonnement af (€ 71,50 te betalen per PIN). In het navolgende jaar kun je kiezen voor automatische incasso: € 66. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.