Jeugd & Jongeren

Zoek je een digitaal prentenboek? Wil je lekker wegdromen bij een boek? Moet je lezen voor je lijst? Of zoek je informatie over een spreekbeurt? Klik op je leeftijd en bekijk wat de bibliotheek te bieden heeft.Meer dan alleen maar boeken lenen!

Met je bibliotheekpas kun je online oefenen voor je theorie-examen, voorleesfilmpjes bekijken, informatie zoeken voor je werkstuk, oefenen voor de basisschoolvakken en nog veel meer. Kijk meteen wat er allemaal kan.

Ga naar Online Lezen & Leren

Voor scholen en instellingen

Als school of welzijnsorganisatie kun je een instellingsabonnement afsluiten. Hiermee kunnen leerlingen, leerkrachten of medewerkers boeken lenen of gebruikmaken van andere diensten van onze Bibliotheek-vestigingen.

Voor scholen en instellingen

Voor het onderwijs

De Bibliotheek wil samen met het onderwijs kinderen en jongeren stimuleren om meer te lezen. En ze leren om beter en verstandiger om te gaan met internet, sociale media en games. 

Voor het onderwijs

Voor kinderopvang & gastouder

Voorlezen is erg belangrijk in de voor- en vroegschoolse periode. Het stimuleert de taalontwikkeling van jonge kinderen en is bovendien erg leuk.Bekijk ons aanbod voor de kinderopvang.

Voor kinderopvang & gastouder