Automatische incasso

Overstappen op automatische incasso is erg aantrekkelijk bij de Bibliotheek Barneveld! Je ontvangt namelijk € 5,50 korting op je abonnementskosten. Naast een besparing op de abonnementskosten heb je geen omkijken meer naar de betaling en kun je zonder zorgen boeken blijven lenen. Je machtigt ons via het onderstaande digitale formulier. 

Let op: Je eerste lidmaatschapsjaar betaal je altijd in de Bibliotheek per PIN-betaling als je je pas ophaalt of via iDEAL als je online lid wordt. Daarna kun je voor het volgende jaar kiezen voor automatische incasso. 

Om te profiteren van het voordeel dien je minimaal vier weken voor het aflopen van je abonnement de machtiging in te dienen.

Het is ook mogelijk ons te machtigen door het formulier doorlopende machtiging uit te printen, in te vullen en op te sturen naar: de Bibliotheek Barneveld, t.a.v. Financiële administratie, Nieuwstraat 29, 3771 AS Barneveld. Of geef dit bij je eerstvolgende bezoek af bij de balie.

Velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Geslacht

13-01-2014

Vul hier je IBAN nummer in beginnend met NL

Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de voorwaarden van automatisch incasseren (bij twijfel: raadpleeg uw bank)Verplicht