Computercursussen

Cursussen

Kom naar de Bibliotheek voor de computercursussen

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Schrijf je in voor een cursus die bij jou past. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.


Computercursus Welzijn

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseert Welzijn een computercursus voor senioren in de Bibliotheek in Barneveld. Het onderwerp verschilt per maand. Het is een gezamenlijke activiteit van Welzijn en de Bibliotheek.

Meer informatie


Andere digitale cursussen in de Bibliotheek

Cursus Klik & Tik

In de cursus 'Klik & Tik' leer je omgaan met een computer, tablet en internet. De cursus is voor iedereen die hier nog geen ervaring mee heeft. 

Over Klik & Tik

Cursus Digisterker

In de cursus 'Digisterker' leer je omgaan met de websites van de overheid en met DigiD. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 

Over Digisterker

Cursus DigiVitaler

In de cursus 'DigiVitaler' leer je omgaan met met digitale zorg zaken. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet.

Over DigiVitaler


Zelf online oefenen?

Word lid van Seniorweb

In samenwerking met Seniorweb bieden we leuke en nuttige cursussen aan die je op je eigen computer volgt. Zo leer je whatsappen of facetimen met je kleinkind. Of wil je gewoon je computer veilig updaten? SeniorWeb helpt met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp. Kom naar de Bibliotheek en word lid van Seniorweb! Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Cursussen van Seniorweb